Palvelumme

Monta tapaa kaunistautua ja virkistäytyä

Ota yhteyttä ›

Ripsien kestotaivutukset, kulmien laminointi, sokerointi, kasvo- ja jalkahoidot & rentouttavat hieronnat

Ripsienpidennyksistä hemmotteluhoitoihin Lempäälässä

Nämä kaikki kuuluvat Lempäälän keskustan tuntumassa sijaitsevan kauneushoitolamme palveluihin. Tule laitattamaan ripset ja kulmat kuntoon, virkistäydy kasvohoidossa tai antaudu hemmotteluhoitojen hemmoteltavaksi. Tutustu ohesta palveluihimme tarkemmin ja tee ajanvaraus helposti verkossa.

Jos sinulle tulee mitään kysyttävää hoidoistamme, ota vain rohkeasti yhteyttä hyvinkin matalalla kynnyksellä! 

Ota yhteyttä ›

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksissä omiin luonnonripsiin liimataan ripsikuituja, joilla saadaan aikaiseksi luonnollinen tai näyttävä lopputulos asiakkaan toiveiden ja oman ripsen laadun mukaan. Ripsiä ihmisellä on 50–150 per silmä, ja tästä johtuen lopputulos voi vaihdella asiakaskohtaisesti paljonkin.

Luonnonripsen kasvuaika on n. 60–90 päivää, ja pitääksesi pidennykset siisteinä ja kauniina, huoltoa suositellaan 2–4 viikon välein, asiakaskohtaisesti. Pidennyksien pysyvyyteen vaikuttaa moni asia, jos jokin askarruttaa, henkilökuntamme ohjeistaa sinua lisää.

Klassiset ripsienpidennykset

Klassisissa pidennyksissä yhteen omaan luonnonripseen liimataan yksi ripsikuitu. Klassinen pidennys sopii sinulle, joka haluat erotellumpaa ja luonnollisempaa tyyliä. Klassisillakin pidennyksillä saadaan tehtyä erilaisia muotoiluja ja tyylejä, ja malli katsotaan asiakkaan silmien mukaan, hänen toiveensa huomioiden. Valittavissa C, CC ja M-kaarevuus, 0,10- ja 0,15-paksuus ja 5–13 mm pituus.

Hinnat

Klassiset pidennykset 100 €
Huollot 60–92 €

Volyymipidennykset

Volyymipidennyksissä yhteen omaan luonnonripseen liimataan käsintehty viuhka, joka voi koostua 2–6 kuidusta, kuitujen paksuudesta riippuen. Ammattilainen osaa katsoa juuri sinun ripsillesi sopivan viuhkakoon ja pituuden, jotta lopputulos on aina turvallinen.

Volyymipidennys ei rasita luonnonripseä sen enempää kuin klassinenkaan, koska ripsikuidut ovat ohuempia, ja viuhkojen ollessa tasaisia ja symmetrisiä, paino jakautuu luonnonripsellä tasaisemmin. Volyymipidennyksillä saadaan luotua luonnollista, mutta myös näyttävää lopputulosta.

Myös muotoiluja on monia, jotka katsotaan oman silmän mallin ja asiakkaan toiveiden mukaan. Tasainen ripsilinja luo silmiin intensiivistä tummuutta, kun taas rikotulla linjalla saadaan tähtimäisempää ns. "Kardashian lookia". Eri efekteillä saadaan aikaan illuusioita, joilla voidaan mm. avata silmää enemmän tai pienennettyä suuria silmiä. Käytössämme on laaja valikoima erilaisia kuituja, joilla saadaan tehtyä erilaisia lopputuloksia.

Hinnat

Volyymipidennykset 120 €
Huollot 62–92 €

Hybridipidennykset

Hybridipidennykset ovat ns. klassisen ja volyymin välimalli. Hybridipidennyksissä sekoitetaan sekä klassista että volyymikuitua, jolla saadaan tuuheampaa kuin klassinen, mutta luonnollisempaa kuin volyymi. Tässä kuten muissakin saadaan tehtyä erilaisia efektejä asiakkaan toiveiden mukaan.

Hinnat

Hybridipidennykset 110 €
Huollot 62–92 €

Pidennysten poisto 30 €

Kotihoito

 •  ei kastelukieltoa
 •  vältä saunaa pari päivää
 •  vältä öljypitoisia tuotteita silmien lähelle
 •  ripsien pesu päivittäin siihen tarkoitetulla vaahdolla
 •  kuivaa kevyesti taputtelemalla
 •  harjaa kuivana

Takuuehdot

 •  pidennyksillä 7vrk takuu
 •  reklamaation tapahduttava tämän ajan sisällä
 •  takuu voimassa vain jos kotihoito asianmukaista
 •  uusille huoltoasiakkaille takuu vasta, kun 2 peräkkäistä käyntiä meillä
 •  toinen teknikko ei ole koskenut ripsiisi ennen reklamointia
Varaa aika ›

Lash Lift eli ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus on loistava valinta, kun haluat maksimoida ripsiesi näyttävyyden pitkäkestoisella ja huolettomalla taivutuksella, ja säästää hieman aikaa arjessasi. Se on hyvä vaihtoehto ripsienpidennyksille ja ripsivärille. Laajan silikonimuottivalikoiman ansiosta saadaan valittua juuri sinun ripsillesi sopiva taivutus,  avaten samalla katsetta jopa 6-8 viikoksi. Ripsien kestotaivutus on huoleton, sillä 24h kastelukiellon jälkeen voit käyttää meikkiä normaalisti niin halutessasi. Kestotaivutuksen saa värillä tai ilman. 

Hinnat

Lash Lift värillä 69 €
Ilman väriä 59 €

Pelkkä omien ripsiesi värjäys 25 €
Ripsien värjäys + kulmien värjäys & muotoilu 38 €

Varaa aika ›

Kulmien laminointi

Kulmien laminointi eli kulmien kestomuotoilu on suosittu trendi, jolla kulmakarvat saadaan näyttämään tuuheammilta ja pysymään huolitellun näköisinä pitkään. Perusidea on sama kuin ripsien kestotaivutuksessa, ja laminointi kasvaa pois kulmakarvojen kasvaessa.

Kulmien laminoinnissa kulmakarvat asetellaan samaan linjaan niin, että lopputuloksesta tulee tuuheampi ja huolitellun näköinen. Ne käsitellään taivutus- ja kiinnitysaineella, värjätään ja lopuksi siistitään muoto. Käsittelyssä karvan rakenne muotoutuu niin, että kulmakarvat ovat paremmin hallittavissa.

Hinnat

Kulmien laminointi, sis värjäys 55 €
Pelkkä omien kulmiesi värjäys + muotoilu 20 €

Varaa aika ›

Pakettihinnat

Kulmien laminointi ja ripsienkestotaivutus (sis. värjäykset)

105 €

Varaa aika ›

Sokerointi

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvojenpoistomenetelmä, jota voidaan käyttää koko vartaloon. Samalla sokeri kuorii kuollutta ihosolukkoa, tehden ihosta silkinpehmeän. Sitä voisi ajatella myös joka kuukausi käytettävänä ihonpuhdistajana, sillä sokerointi poistaa vaatteista jääviä väriaineita ja kemikaaleja.

Sokerointi ei katko karvoja, ja sillä voidaan poistaa lyhyttäkin karvaa. Säännöllisellä sokeroinnissa käynnillä voidaan saavuttaa jopa pysyvä karvattomuus, sillä sokerointi surkastuttaa karvatuppea, tehden sitä koko ajan hennommaksi.

Meillä sokerointipalveluihin kuuluvat kasvojen alueen sokerointi, kainalot, sääret ja reidet. Halutessasi muiden alueiden sokerointia, kuten käsivarret, selkä tai pakarat, ole yhteydessä suoraan hoitolaamme.

Hinnat

Sokeroinnit 22–85 €

Varaa aika ›

NIMUE kasvohoidot

Kauneushoitolamme pääihonhoitosarja on Etelä-Afrikkalainen NIMUE. Se on hedelmähappoihin pohjautuva, hajustamaton, dermokosmetikaalinen ammattikosmetiikkasarja. Koska Nimue pohjautuu hedelmähappoihin, kasviuutteisiin, sekä tehokkaisiin aineosiin, ne sopivat erinomaisesti iholle jossa on erilaisia ongelmia, kuten kuivuutta, rasvaisuutta, acnea, ruusufinniä tai ekseemaa, sillä se edesauttaa ihon terveiden solujen tuotantoprosesseja. Tuotteet ovat hajusteettomia.

Valittavissa laaja valikoima kasvohoitoja, klassisesta laitehoitoihin.

Hinnat

NIMUE deep cleanse 95 €

NIMUE ihoa uudistava 95 €

kasvohoitoja alk. 70 €

Ultraäänikuorinta 95 €

laitehoidot kasvoille alk. 80 €

Varaa aika ›

Footlogix SPA-jalkahoito

Tämä on loistava palvelu sinulle, joka toivot jalkahoidoltasi hieman enemmän. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään merileväkuorinta polviin asti. Kovettumat poistetaan, kynnet leikataan ja kynsinauhat siistitään. Tämän jälkeen jalat hierotaan lämpimillä kivillä, jota käytetään myös kuumakivihieronnassa. Lämpimillä kivillä ja öljyllä hierottaessa lihakset rentoutuvat, aineenvaihdunta kiihtyy ja stressi lievittyy. TÄMÄ HOITO EI SISÄLLÄ KYNSIENLAKKAUSTA.

Footlogix-tuotesarja perustuu tieteelliseen tutkimukseen ainutlaatuisiin raaka-aineisiin.

Hinnat

FOOTLOGIX SPA-jalkahoito alk. 75 €

jalkahoidot alk. 70 €

Varaa aika ›

X-Tone™ vartalonmuokkaus

X-Tone™-laite tuottaa voimakkaita sähkömagneettisia pulsseja jotka välitetään lihas- ja rasvakudokseen. EMS- laitteen pulssit jäljittelevät keskushermoston signaalien aiheuttamaa reaktiota, mutta supistukset ovat voimakkaampia. Tämä johtaa selvästi parempiin ja nopeampiin tuloksiin verrattuna perinteiseen liikuntaan ja lihasharjoitteluun.

EMS hoito edistää tehokkaasti myös syvemmällä olevien lihaskudosten kasvua tuottamalla nopeasti uusia proteiiniketjuja ja lihaskuituja lihasten hyperplasia). Tästä on erityisen suuri hyöty esim. keskivartalon muokkauksessa ja vatsalihasten vahvistamisessa.

EMS-teknologia hajottaa rasvasoluja tehokkaasti, jolloin niissä olevat lipidit vapautuvat ja ne poistuvat kehosta normaalin aineenvaihdunnan avulla.Suurena etuna saavutetaan lihaskudosten samanaikaiselle kehittämisellä ja kiinteyttämisellä luonnollinen ja selkeästi parempi lopputulos kuin pelkällä rasvanpoistolla.

MMS-hoidot ovat jopa kymmenen kertaa tehokkaampia perinteisiin lihasharjoituksiin verrattuna. Yksi 30 minuutin MMS-sessio vastaa noin viiden tunnin intensiivistä saliharjoittelua yhtä lihasryhmää kohden. X-TONE™ hoidoilla voidaan parantaa mm. vatsalihasten kiinteyttä ja lihasten erottuvuutta. Hoidoilla on myös erityisen tehokas vaikutus pakaroiden kiinteytymiseen ja profiilin kohottamiseen.

 • Nopeuttaa lihasten palautumista
 • Kuntouttaa surkastuneita lihaksia
 • Nopeuttaa toipumista vammoista ja leikkauksista
 • Parantaa lihasten hermotusta
 • Parantaa lihasten jäntevyyttä ja voimantuottoa
 • Vähentää rasvakertymää hoidettavalta alueelta
 • Kiristää korsettia ja parantaa ryhtiä

Huom! Hoitoa ei voi suorittaa, jos on

 • kuparikierukka
 • hiljattain tehty leikkaus hoitoalueella
 • tahdistin tai muut sähkölaitteet kehossa
 • raskaus
 • vakava sydän, verisuoni - tai hengityselinsairaus
 • Epilepsia, verenvuototauti, valtimotauti
 • Tulehdustilat
 • Metallia ei myöskään saa olla hoidettavalla alueella, ja lävistykset tulee poistaa ennen hoitoa.

Hoitoa suositellaan sarjahoitona, esim. viisi kertaa 1-3 kertaa viikossa, kuitenkin niin että hoitojen välissä on 48h.

30min yksi alue 90€

5* 30min sarja 370€

60min 2 aluetta 150€

5* 60min sarja 650€

Varaa aika ›

Lymfaboots/shorts

Lymfa Boots paineluterapiaa käytetään aktivoimaan lymfa-eli nestekiertoa sekä vähentämään tai poistamaan selluliittia sekä tukemaan painonpudotusta.
Paineen säätäminen saa aikaan
syvähierontaa, jossa paineen avulla saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset.
Yksittäisenä hoitona esim. kasvohoidon yhteydessä se virkistää väsyneitä jalkoja, rentouttaa ja saa neste-ja verenkierron jaloissa elpymään.
Suositellaan sarjahoitona parhaimman tuloksen saavuttamiseksi.

 • Tehostamaan palautumista
 • Rentouttamaan lihaksia
 • Vähentämään turvotusta
 • Vähentämään selluliittia
 • Väsyneille jaloille
 • Vilkastuttamaan verenkiertoa
 • Nopeuttamaan kuona-aineiden poistumista

Erinomainen hoitolaite kaikille seisoma- tai istumatyöta tekeville turvotusten poistoon sekä runsaasti liikkuville lihashuoltolaitteeksi.

Lymfahoitoa ei suositella
munuaisten tai sydämen vajaatoimintaa sairastaville
akuutissa tulehdustilanteessa
vakavaa perussairautta sairastaville ilman lääkärin lupaa
jos sinulla on epilepsia
jos sinulla on sydämentahdistin
Laskimotulehdus, verisuonitulehdus aktiivisessa vaiheessa
Kasvaimet (vähintään 5 vuotta leikkauksesta)
Kuume ja flunssataudit
diabetes

Lymfaboots 30min 40€
5*30min sarjahoito 170€

 

Varaa aika ›
Soita Varaa aika