Kasvot hoitolamme takana

Tutustu tiimiimme

Katso yhteystiedot ›

Intohimosta kauneudenhoitoon palveluksessasi

Tutustu palveluihimme ›

Sari

BeautyPasiónin omistaja, ripsikouluttaja

Sari on alkuperäinen lempääläläinen. Hän on haalinut tutkintoja mm. ruuanlaiton, myynnin ja visuaalisen markkinoinnin parista, mutta vasta kauneuden maailmaan lähtiessään hän tunsi olevansa oikealla polulla. Sari
on palvellut ripsien parissa vuodesta 2015 täällä Lempäälässä, mutta myös Kaukajärvellä ja Kalevassa.

Taustalla on useita koulutuksia, vankka ammattitaito ja suuri halu kehittyä lisää. Sarin palveluihin kuuluvat ripsityöt, kulmien laminointi, sokeroinnit, spa kasvo- ja jalkahoidot, intialainen päähieronta ja kuumakivihieronta.

Susma

Kosmetologi

Susma on Nepalista kotoisin oleva kosmetologiopiskelija Vammalan ammattikoulusta. Susma saapui Suomeen noin 7 vuotta sitten opintojen perässä, ja valmistuikin energia -ja ympäristöinsinööriksi vuonna 2018. Kiinnostus kauneudenhoitoalaa kohtaan kuitenkin veti puoleensa enemmän, ja pian Susman onkin tarkoitus valmistua kosmetologiksi. 

Susma on iloinen, sosiaalinen, utelias ja hän rakastaa tutkimista. Susma suhtautuu työhönsä intohimoisesti, ja haluaa tarjota asiakkailleen hetken ilman kiirettä. Työn motiivina on asiakaspalvelun varmistaminen tarjoamalla työstänsä vain parasta.

Susman palveluihin kuuluu mm. erilaiset kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot, kynsien kestolakkaus, klassinen hieronta, kuumakivihieronta ja unihieronta.

Sari A.

Diplomirefleksologi

Sari on myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, ja aiemmat tutkinnot ovatkin tältä alalta. Hoitajaksi Sari päätyi oman kehonsa hoitamisen kautta. Sairastuttuaan krooniseen suolistosairauteen jo nuorena ja saatuaan kolme lasta, kävi hän säännöllisesti refleksologin vastaanotolla, ja saikin sitä kautta kehonsa takaisin tasapainoon ja kiputilat helpottumaan.

Koska Sarilla on myös henkilökohtaista kokemusta, hän kokee asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin erittäin tärkeäksi hoidoissa.

Sarin palveluihin kuuluvat koko kehon vyöhyketerapia, kalevalainen jäsenkorjaus ja hemmotteluhoidot stressin poistoon.

Soita Varaa aika