KOULUTUKSET

Intialaisen päähieronnan verkkokoulutus

INTIALAISEN PÄÄHIERONNAN VERKKOKOULUTUS 119€ (sis. alv)

Intialainen päähieronta perustuu tuhansia vuosia vanhaan perinteeseen, jonka tarkoituksena on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Intialainen päähieronta on hemmotteluhierontaa, ja on hyödyllinen sekä keholle, että mielelle. Sen hyötyjä ovat mm.

- rentoutuminen, stressin lieventyminen, parantunut keskittymiskyky, aivojen hapensaannin lisääntyminen, lihasjumien helpottuminen

Verkkokoulutus pitää sisällään teoriaopinnot ja tekniikkavideon, jotka voit opiskella omaan tahtiin. Koulutus pitää sisällään mm.

- Otteita positiivisesta psykologiasta

- Intialaisen päähieronnan historiaa ja perinteitä ja länsimaalaistumista

- Hoidon vaikutukset ja hyödyt

- Kontraindikaatiot

Koulutus sisältää myös itselle jäävät liikevideot ja pdf-tulosteen hoidon kulusta kuvineen.Koulutuksesta saa todistuksen kotitehtävän suorittamisen jälkeen.

Intialainen päähieronta ei vaadi aikaisempaa osaamista, voit käydä koulutuksen hieroaksesi läheisiäsi, tai lisätä palveluihin esim. kampaajat, kosmetologit, ripsiteknikot, hierojat yms.

Hoito on helppo ja halpa toteuttaa, sillä tarvitset vain tuolin jolla asiakas istuu. Muita materiaalikuluja ei ole.

Ripsienpidennys koulutukset

KLASSISTEN RIPSIENPIDENNYSTEN PERUSKOULUTUS 2 PÄIVÄÄ 690 €

Klassisten ripsienpidennysten peruskoulutus ei vaadi aikaisempaa osaamista. Koulutus sisältää laajan teoriapohjan, joka antaa kattavan perustiedon pidennysten tekoon. Lisäksi saat runsaan aloituspakkauksen, jolla pääset harjoittelemaan koulutuksessa oppimaasi. Koulutuksen aikana harjoitellaan mallipäälle, jonka saat kotiin lainaksi harjoittelua varten ennen toista koulutuspäivää, joka sisältää pidennysten tekoa oikealle mallille. Koulutuksesta saat todistuksen, sekä kouluttajan tuen myös koulutuksen jälkeen.

Koulutus on kaksipäiväinen:

1. päivänä käymme läpi laajan teorian ja harjoittelemme mallipäälle

2. päivänä harjoittelemme oikealle mallille

VOLYYMIPIDENNYSTEN PERUSKOULUTUS 1 PÄIVÄ 550 €

Volyymipidennysten peruskoulutus vaatii alleen klassisten peruskoulutuksen. Koulutus on yksipäiväinen, ja sisältää laajan teoriapohjan volyymipidennysten maailmaan. Koulutukseen kuuluu myös pieni tuotepaketti.  Koulutuksessa käydään teorian lisäksi läpi myös viuhkaharjoittelua, jonka jälkeen siirrytään harjoittelemaan oikealle mallille. Koulutuksesta saa todistuksen, sekä kouluttajan tuen myös koulutuksen jälkeen.