TIIMI

Sari 

Omistaja, Ripsiteknikko, Kouluttaja ja Positive Psychology Practitoner 

Sari on alkuperäinen lempääläläinen. Hän on haalinut tutkintoja mm. ruuanlaiton, myynnin ja visuaalisen markkinoinnin parista, mutta vasta kauneuden maailmaan lähtiessään hän tunsi olevansa oikealla polulla. Itsensä kehittäminen kuuluu arvoihin, ja lisää ammattitaitoa onkin tullut yrittäjän ammattitutkinnon ja positiivisen psykologian opintojen myötä. Sari on palvellut ripsien parissa vuodesta 2015 täällä Lempäälässä, mutta myös Kaukajärvellä ja Kalevassa.

Taustalla on jo lukuisia koulutuksia, vankka ammattitaito ja suuri halu kehittyä, siksi koulutuksia käydään vuosittain lisää.

Sarin palveluihin kuuluvat ripsienpidennykset, lashlift eli ripsien kestotaivutus, brow lift eli kulmien laminointi, kulmien hennavärjäys, sokeroinnit, intialainen päähieronta ja kuumakivihieronta, sekä ripsienpidennysten peruskoulutukset.


 

Henna

Esteettinen sairaanhoitaja

Henna on juuri valmistuva tehohoidon sairaanhoitaja, ja on toiminut kauneudenhoitoalalla noin 6 vuotta. Henna on erikoistunut esteettisiin toimenpiteisiin sekä hampaiden kevytvalkaisuun ja hammaskoruihin. Täyteainehoitoihin hän on kouluttautunut erikoislääkärin opastuksessa. Henna kiertää eri kauneushoitoloissa, tuodakseen laadukkaat hoidot myös pienemmille paikkakunnille. BeautyPasiónissa hoitoihin pääsee noin kerran kuukaudessa.

Henna on luonteeltaan iloinen ja heittäytyvä ihminen. Vapaa-ajalla Henna tykkää uida ja käydä pilateksessa, sekä kutoa villasukkia Netflixiä katseltaessa.

Hennan palveluihin kuuluu hampaiden kevytvalkaisu, täyteainehoidot, mesoterapia/biorevitalisaatio, microblading ja kestopigmentoinnit.